Uitbaters gezocht voor winterse tubingpiste en wellness tijdens Winter in Antwerpen

Op 31 augustus 2015, over deze onderwerpen: Horeca, Markten en Foren, Recreatie, Toerisme

Winter in Antwerpen wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Naast de traditionele publiekstrekkers zoals de ijspiste en de kerstmarkt komen er twee nieuwe blikvangers: een winterse tubingpiste en een wellness. De stad zoekt exploitanten voor deze activiteiten. Geïnteresseerden kunnen tot en met 20 september een kandidatuur indienen.

Dit jaar wordt Winter in Antwerpen een bijzondere belevenis voor bewoners en bezoekers met nieuwe originele activiteiten. Zowel wie graag de rust opzoekt als wie het liever actiever heeft, vindt zijn gading met een wellness en een tubingpiste. De winterse wellness krijgt een plaatsje onder de hangar aan de Cruiseterminal. Er komen hot tubs, sauna’s, infraroodcabines, een wellness bar,… Het zal een rustpunt in het centrum van de stad zijn waar bezoekers zich na een drukke werkdag kunnen ontspannen in een uniek kader. Naast de wellness   op het Steenplein- komt er een tubingpiste. Dit is een winterse baan die wordt aangelegd op een helling waar durvers met een opblaasbare band kunnen afglijden.

De stad gaat nu op zoek naar een concessionaris voor een winterse wellness onder de hangar naast de Cruiseterminal en een exploitant voor een tubingpiste op het Steenplein. Kandidaten kunnen de bundels met meer info over de voorwaarden opvragen via winterinantwerpen [at] stad.antwerpen.be.

Winter in Antwerpen vindt plaats van zaterdag 5 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016.

Verantwoordelijke: burgemeester Bart De Wever

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is