‘Het boek van mijn leven’ van Zorgbedrijf Antwerpen

Op 30 oktober 2015, over deze onderwerpen: Senioren, Welzijn

Zaterdag opent de jaarlijkse Boekenbeurs de deuren. Ook Zorgbedrijf Antwerpen is aanwezig met een stand. Bezoekers kunnen er ‘Het boek van mijn leven’ ontdekken en bestellen. In zo’n boek kunnen ze hun familiegeschiedenis laten optekenen en bundelen. De biografie wordt geschreven door een professionele levensverhaalschrijver, getraind in narratieve gesprekstechnieken en wordt gebaseerd op verhalen, anekdotes, foto’s en ieders unieke persoonlijkheid.

Op de stand van Zorgbedrijf Antwerpen (stand 402 – hal 4) zijn fragmenten uit verschillende biografieën te beluisteren, demoboeken te doorbladeren en filmpjes over de ‘making-of’ te bekijken. De boeken zelf zijn niet zomaar te koop, omdat ze iemands privéleven vertellen. Het is in de eerste plaats de bedoeling levensverhalen te delen met de volgende generaties.

Niet alleen voor senioren

‘Het boek van mijn leven’ richt zich in de eerste plaats op senioren, maar iedereen kan zijn levensverhaal laten optekenen. Wie zijn verhaal op een overzichtelijke manier wil bundelen en op die manier doorgeven aan kinderen, kleinkinderen en vrienden kan een persoonlijke biografie laten maken.

Ook bedrijven kunnen een boek laten maken over een werknemer, klant of de eigen bedrijfsgeschiedenis. Elk boek dat voor een bedrijf geschreven wordt, drukt bovendien de prijs voor het boek van senioren. Zo schrijven de bedrijven mee aan een mooi maatschappelijk verhaal. 

‘Het boek van mijn leven’ op de Boekenbeurs

van zaterdag 31 oktober tot en met woensdag 11 november 2015
Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, Antwerpen
iedere dag van 10 tot 18 uur | open tot 22 uur op 3, 5 en 10 november (nocturnes)
Hal 4 – Stand 402

Meer info over ‘Het boek van mijn leven’ :

www.zorgbedrijf.antwerpen.be/mijnboek
via de klantendienst van Zorgbedrijf Antwerpen: tel. 03 338 92 44, klantendienst [at] zorgbedrijf.antwerpen.be

Verantwoordelijke schepen: Fons Duchateau, voorzitter Zorgbedrijf Antwerpen

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is